Hos The Chimney Cake Shop har vi taget en 300 år gammel ungarsk tradition kaldet kurtos kalacs, og givet det et helt nyt twist.
Med respekt for det oprindelige produkt, som er en sød spise, har vi taget skridtet videre og laver en savoury version.
Det unikke ved chimneys er, at de bliver bagt på specielfremstillede træspyd uanset, hvilken chimney du vælger, hvilket er med til at give chimneys en blød og fluffy konsistens.
Når vi laver sweet chimneys, så karameliseres dejen, hvilket gør, at vi kan lægge den smag på, som vi ønsker. Når de har hvilet lidt, så stivner sukkeret og vi får den sprøde yderside og bløde inderside, som vi ønsker.
Ved savoury chimneys, undlades sukkeret. De rulles i cheddarost, og efter bagning bliver de penslet med en krydderolie. Savoury chimneys bruger vi til sandwich.
Vores dej laves helt fra bunden af, hvilket sikrer os, at kvaliteten altid er optimal.